Keitä me olemme

"Kuka, mitä, miksi"


Nainen 45+ tiimi koostuu kolmesta toisiaan täydentävästä asiantuntijasta. Olemme työotteeltamme asiakasta kuuntelevia, empaattisia ja uuteen rohkaisevia. Haluamme tukea ihmisiä hyvien elintapojen muutoksissa ja kannustaa heitä löytämään oma sisäinen motivaationsa. Tekemisen ilo ja positiivisuus näkyvät ulospäin ja ne tarttuvat vuorovaikutustilanteissa.

Marja (kuvassa vasemmalla) toimii hankkeessa projektipäällikkönä ja hoitaa hallinnollisia asioita osallistuen myös toiminnan suunnitteluun.

Saija on pitkään ohjaus- ja kuntoutustyössä toiminut fysioterapeutti. Saija on aina ollut innostunut liikkumisesta. Hän nauttii nykyään erityisesti balettitunneilla käymisestä. Perheellisenä keski-ikäisenä naisena Saija tietää, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on vaikeaa arjen keskellä. Hän on oppinut suosimaan liikkumisen muotoja, joita aikataulut eivät sido (esim. metsäkävelyt, kotitreenit). Saijan motto on, että itsestä huolehtimista ei voi kukaan tehdä puolestasi. Se on elämänpituinen projekti. Huomion kiinnittäminen ravinnon laatuun ja säännölliseen ruokarytmiin korostuu, kun ikää tulee lisää.

Milanilla hallitsee erilaiset hyvinvointia mittaavat välineet ja ohjelmat. Sports Trackerin säännöllinen käyttö on motivoinut hänet aktiiviliikkujaksi. Milan on koulutukseltaan medianomi ja toimintaterapeutti. Hän nauttii kestävyyslajeista ja voimaharjoittelusta. Hänen liikuntalajejaan ovat mm. kuntosali, kehonhuolto, luisteluhiihto, rullaluistelu ja rantalentopallo. Milan on löytänyt liikunnan ilon vasta yli 30-vuotiaana. Hänelle paras nautinto kuntoilusta tulee, kun kuuntelee omaa mieltä ja kehoa, eikä unohda lepoa. Tuloksia saadakseen ei tarvitse aina liikkua hiki hatussa kun muistaa syödä järkevästi.

 


 

Milan Kolarovic
Projektityöntekijä
050 312 5747
nainen45(at)odl.fi
milan.kolarovic(at)odl.fi
Saija Tiiro-Tulppo
Projektityöntekijä
050 312 5748
nainen45(at)odl.fi
saija.tiiro-tulppo(at)odl.fi
Marja Vanhala
Projektipäällikkö, ravitsemusterapeutti, tutkija
(08) 313 2154
marja.vanhala(at)odl.fi