Nainen 45+

Voimaantuneena kohti työtä!


Hankkeen tavoite on edistää 45-64-vuotiaiden työttömien ja työelämän ulkopuolella olevien naisten hyvinvointia ja toimintakykyä. Järjestämme maksutonta yksilö- ja ryhmämuotoista elintapaohjausta. Ohjaus toteutuu lähi- ja etätapaamisina. Aihealueina ovat ravitsemus, liikunta, unen laatu, arkirytmi ja stressin hallinta. Toteutamme monipuolisesti myös erilaisia hyvinvointimittauksia.

Hanke on alkanut syksyllä 2020 ja kestää elokuuhun 2023 asti. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme. Ota yhteyttä ja tilaa uutiskirjeemme tästä!AJANKOHTAISTA

 • 09/2021
  Ilmoittautuminen syksyn maksuttomiin ryhmiin on alkanut!

  Uniryhmä alkaa ke 15.9. klo 13, ohjaajina Saija ja Milan. Ryhmä kokoontuu 3 krt. Teemoina tietoa unesta, unettomuuden itsehoitokeinot ja muistilista jatkoon.

  Hyvä ravitsemus -ryhmä alkaa pe 24.9. klo 11, ohjaajana ravitsemusterapeutti Emilia. Ryhmä kokoontuu 3 krt. Teemoina sydänterveys, suoliston ja luuston hyvinvointi, vitamiinien ja kivennäisaineiden tarve, uni ja ravitsemus sekä vaihdevuosioireet ja ravinto.

  Löydä oma liikuntalajisi -ryhmä alkaa ma 18.10., ohjaajina mm. Oulun kaupungin liikunnanohjaajat. Ryhmä kokoontuu 5 krt. Lajeina kehonhuolto, pilates, kuntosali ja jousiammunta.

  Max. 8 osallistujaa / ryhmä. Voit osallistua hankkeen asiakkaana vain yhteen ryhmään. Jos kuulut kohderyhmään, ilmoittaudu viimeistään 6 vrk ennen toivomasi ryhmän alkua: https://q.surveypal.com/n45-yhteydenottolomake

Facebook: https://www.facebook.com/nainen45/
Instagram: https://www.instagram.com/nainen45/
YouTube: https://www.youtube.com/nainen45/


 

Milan Kolarovic
Projektityöntekijä
050 312 5747
nainen45(at)odl.fi
milan.kolarovic(at)odl.fi
Saija Tiiro-Tulppo
Projektityöntekijä
050 312 5748
nainen45(at)odl.fi
saija.tiiro-tulppo(at)odl.fi